Despre noi

Povestea noastra incepe in 2013, in vara in care doi pasionati de miscare si-au dorit sa imparta bucuria unui stil de viata sanatos si sa aduca in Rm.Valcea un concept nou in ceea ce priveste antrenamentele grup-fitness, forta si antrenamente personale.
GDPR Compliance 2018
By pressing the "Send" button you agree with storage and handling of your data by Sportify.ro‎

Image Alt

Personal Training

8
Antrenori

Antrenorii Personali pe care ii vei intalni la SPORTIFY sunt specializati in kinesiologie: fitness, nutritie, sanatate si sunt aici pentru a va ajuta sa realizati obiectivele propuse.Toti antrenorii nostri detin cel putin o certificare recunoscuta international, detalii despre acestea veti gasi pe profilul fiecaruia.

+1500
de clienti

Au avut curajul si ambitia de a apela la un antrenor personal SPORTIFY. Personal training este o abordare de antrenament de unu-la-unu specifica imbunatatirii nivelului dvs. fitness si a imbunatatirii nivelului de sanatate in general. Un antrenor personal va va ajuta sa obtineti rezultatele dorite prin realizarea unui plan de actiune specific nevoilor dvs. individuale si atingerea rezultatelor urmarind progres continuu. Ne mandrim cu oferirea de inalta calitate a serviciilor de antrenament personal, pentru ca suntem siguri de eficacitatea lor si de faptul ca reprezinta solutia prin care veti atingeti obiectivele fitness si va veti imbunatati calitatea vietii .

ROLUL UNUI ANTRENOR PERSONAL (PT)

Antrenorul personal devine antrenor personal pornind de la pasiunea pentru miscare si stil de viata echilibrat. De obicei acestia nu sunt tipul de oameni facuti sa desfasoare o activitate de birou, sau orice activitate care nu presupune dinamism.Munca de antrenor personal este una care incepe din pasiunea, motivatia si dragostea pentru sport si rezultate, acestea sunt “trucurile” care ne mentin dinamici si motivati. Daca va doriti sa urmati drumul corect spre cea mai buna forma in care puteti ajunge, atunci alegerea unui antrenor personal este acel “semn” pe care l—ati asteptat. Inainte de a va intreba “ce” veti face sau “cine” va fi acesta, intrebati-va „de ce” .

DE CE UN ANTRENOR PERSONAL ?

Poate ca este o intreaga combinatie de motive pentru care un antrenor personal este acea persoana care iti poate schimba viata, in randurile ce urmeaza iti prezentam acele motive care pentru noi sunt cele mai importante: Pasiunea, scopul si stilul de antrenament reprezinta acele calitati care intotdeauna il vor recomanda pe un antrenor personal mult mai mult decat dimensiunea bicepsului sau. Bineinteles ca exista ceva de spus in privinta aspectului fizic al acestuia: o carte are multe pagini, insa coperta este cea care il face pe cititor sa o deschida; Este capabil sa inteleaga, sa explice si sa motiveze alte persoane sa isi imbunatateasca nivelul de sanatate;Isi doreste sa ii invete pe oameni despre ceea ce corpul lor este capabil sa devina; Isi dedica activitatea mentinerii integritatii personale si nivelului sau fitness, iar acest lucru se va reflecta in stilul de antrenament pe care il veti adopta.Pasiunea dicteaza educatia.Este o persoana care ofera un program de antrenament in formula: sigur-eficient-distractiv , lucru care va va ajuta sa ramaneti interesat si stimulat de fiecare progres facut.Este persoana care intruneste toate acele calitati in cautarea carora va aflati dvs. si care va va fi partener de nadejde in calatoria pe care tocmai v-ati decis sa o incepeti. Stim totul despre antrenamentul de care tu ai nevoie .Orice realizare incepe cu decizia de a incerca.

Echipa Antrenori

Antrenor Silver
Antrenor Silver
Antrenor Silver
Antrenor Silver
Antrenor Bronze
Antrenor Bronze
Antrenor Bronze
Antrenor Bronze
Antrenor Bronze
Antrenor Bronze
Antrenor Bronze
Antrenor Bronze
Antrenor GOLD Sportify
Antrenor GOLD Sportify

TESTIMONIALE