u

DE CE GRUP FITNESS ?

Conceptul a devenit din ce in ce mai popular, intrucat ofera participantului la aceste clase, un antrenament periodic si supravegheat. Faptul ca aceste clase se desfasoara dupa un program bine stabilit, determina un angajament mai ferm din partea participantului privind antrenamentele si ii ofera in acelasi timp supravegherea necesara pentru efectuarea exercitiilor corect si in conditii de siguranta.

Programele noastre de antrenament in grup combina atmosfera de echipa si motivatia, cu experienta antrenorilor. La clase pot participa intre 15 si 25 de participanti, in functie de formatul clasei, si sunt ideale pentru cei care prefera antrenamentele in grup.

Clasele de group fitness

Alternati antrenamentele dvs. cu cele mai noi sesiuni de Group Fitness. Formatul claselor se adreseaza tuturor nivelelor de fitness: incepatori, intermediari, avansati. Concepute atat pentru femei, cat si pentru barbati si pentru orice categorie de varsta. Exista ceva pentru toata lumea la Sportify !

Despre Indoor Cycling

Antrenament cardiovascular de intensitate medie pana la ridicata pentru o scadere rapida in greutate. Non-impact. Potrivit oricarui nivel fitness, benefic in cazul recuperarilor dupa anumite interventii chirurgicale. Clasa a carui antrenament se desfasoare exclusiv pe bicicleta stationara.

Despre clasa de PUMP

Antrenament full body de intensitate medie pentru tonifiere, ardere de grasime si mentinerea masei musculare. Impact mediu cu solul. Nerecomandat persoanelor cu probleme osoase/articulare. Clasa a carui antrenament se realizeaza cu ajutorul barei cu greutati si al diferitelor accesorii.

“FyB” este un antrenament de corectare posturala.

Exercitiile efectuate au ca scop constientizarea posturii si intarirea musculaturii spatelui. Atat in prevenirea durerilor de spate cat si in recuperarea anumitor dezechilibre musculare, acest antrenament este unul foarte benefic. “Durerea este tineretea care paraseste corpul” – Prin antrenamente specifice cu greutatea corpului pentru pastrarea mobilitatii, corpul tau ramane tanar si sanatos.

Despre clasa de STEP & TONE

Un exercitiu grozav de imbunatatire a nivelului cardiovascular, ardere a tesutului adipos si tonifiere, efectuat pe Step.

Despre clasa de TRX

Conceptul de TRX Suspension Training are la baza modalitatile de antrenament utilizate de Randy Hetrik (fondatorul “Fitness Anywhere”) si colegii sai din trupele Navy Seal. Acestia, neavand conditii clasice de antrenament- dat fiind faptul ca se aflau aproape tot timpul in misiune, au cautat alternative care sa le permita sa-si pastreze si sa-si antreneze forma fizica.

Mai multe info in curand…

Mai multe info in curand…

Mai multe info in curand…

Despre clasele de YOGA

Practica tehnicilor de respiratie are un impact pozitiv asupra psihicului, are efecte terapeutice, benefic pentru cultivarea calmului si a starii meditative. Prin exercitiile de respiratie aducem corpului vitalitate si schimbam tiparele vechi si nefolositoare.

Sa invatam sa echilibram si sa imbunatatim respiratia inseamna sa invatam sa echilibram mintea si automat viata.

Mai multe info in curand…

Mai multe info in curand…

Mai multe info in curand…

Mai multe info in curand…

Despre clasa de HIIT Dance

Modalitatea excelenta de a imbina antrenamentul HIIT cu pasi de aerobic. O clasa care implica putere, exercitii cardio, viteza, abilitate, echilibru, coordonare. Pe parcursul unei singure ore se ard un numar mare de calorii, iar metabolismul va fi activat ore bune dupa incheiere.

Mai multe info in curand…

Contacteaza-ne