Despre noi

Povestea noastra incepe in 2013, in vara in care doi pasionati de miscare si-au dorit sa imparta bucuria unui stil de viata sanatos si sa aduca in Rm.Valcea un concept nou in ceea ce priveste antrenamentele grup-fitness, forta si antrenamente personale.
GDPR Compliance 2018
By pressing the "Send" button you agree with storage and handling of your data by Sportify.ro‎

Grup Fitness

Afla mai multe despre clasele tale de grup preferate!

24747732_l

DE CE GRUP FITNESS ?

Conceptul a devenit din ce in ce mai popular, intrucat ofera participantului la aceste clase, un antrenament periodic si supravegheat. Faptul ca aceste clase se desfasoara dupa un program bine stabilit, determina un angajament mai ferm din partea participantului privind antrenamentele si ii ofera in acelasi timp supravegherea necesara pentru efectuarea exercitiilor corect si in conditii de siguranta.

Programele noastre de antrenament in grup combina atmosfera de echipa si motivatia, cu experienta antrenorilor. La clase pot participa intre 15 si 25 de participanti, in functie de formatul clasei, si sunt ideale pentru cei care prefera antrenamentele in grup.

Clasele de group fitness

Alternati antrenamentele dvs. cu cele mai noi sesiuni de Group Fitness. Formatul claselor se adreseaza tuturor nivelelor de fitness: incepatori, intermediari, avansati. Concepute atat pentru femei, cat si pentru barbati si pentru orice categorie de varsta. Exista ceva pentru toata lumea la Sportify !

Despre clasa de TRX

Conceptul de TRX Suspension Training are la baza modalitatile de antrenament utilizate de Randy Hetrik (fondatorul “Fitness Anywhere”) si colegii sai din trupele Navy Seal. Acestia, neavand conditii clasice de antrenament- dat fiind faptul ca se aflau aproape tot timpul in misiune, au cautat alternative care sa le permita sa-si pastreze si sa-si antreneze forma fizica.