Mircea Dumitrescu
Mircea DumitrescuManager
Mircea este unul dintre fondatorii clubului Sportify cu o experienta de 7ani+ in domeniu ca instructor fitness si antrenor personal. Este certificat in multe alte specializari precum GOLD Indoor Cycling Trainer, HIIT Training, Kettlebell Level 1 si un mare impatimit al antrenamentelor de Olympic Weightlifting si Crosslifting.
Roxana Dumitrescu
Roxana DumitrescuPersonal Trainer & Yoga Teacher
Numele meu este Roxana , sunt practicant si instructor Yoga si pasionata de tot ceea ce presupune un stil de viata activ si sanatos.
Domeniul Yoga si conexiunile acestuia ma intereseaza intr-un mod special, iar in acest sens am ales sa il aprofundez teoretic si practic in India, unde calatoresc periodic pentru perfectionare.
Alexandru Codita
Alexandru CoditaGOLD Personal Trainer
Salut! Ma numesc Alex, sunt luptator profesionist de MMA si instructor de fitness.

Singurul roman medaliat la Campionatul Mondial de Hand to Hand. Multiplu campion national si international de Judo. Multiplu campion national, european si mondial in Kempo. Multiplu medaliat in Sambo la campionatele nationale.

Claudiu Ghita
Claudiu GhitaPersonal Trainer & Group Instructor
Povestea mea incepeacum 12 ani, cand am intrat pentru prima data intr-o sala de forta. In scurt timp sportul a devenit un stil de viata pt mine si mi-am dat seama ca vreau sa impartasesc si altora aceasta pasiune. Alaturi de mine vei deveni constient de capacitatile tale fizice,iti vei depasi limitele si iti vei atinge obiective lepropuse, prin diferite tehnici: antrenamente de forta, hipertrofie, antrenamente functionale, corectare posturala.
Sonia Deaconu
Sonia DeaconuPersonal Trainer & Aerobic Instructor
Sonia este un antrenor specializat pe antrenamente de tip aerobic, HIIT si functional training. Lucreaza la Sportify de peste 4 ani si este unul dintre cei mai apreciati antrenori din cadrul clubului.
Alexandru Tirlea
Alexandru TirleaPersonal Trainer
Numele meu este Alex, am 34 de ani si iti impartasesc in cateva randuri cum a inceput pasiunea mea in domeniul Fitness. In jurul varstei de 17 ani, dupa cativa ani de fotbal si box si un numar de doar 60 de kg., am inceput sa lucrez acasa, exercitii de baza precum tractiunile, flotarile, genuflexiunile. Dupa incheierea Stagiului Militar la 20 de ani, am inceput antrenamentele cu greutati, la aparate, intr-o sala de fitness.
Cojocari Dumitru
Cojocari DumitruPersonal Trainer
Madalin Nicola
Madalin NicolaInstructor Fitness
Adriana Nastasa
Adriana NastasaPersonal Trainer & Aerobic Instructor

Our Reception

Ramona Urucu
Ramona UrucuSales Representative
Andreea Cazacu
Andreea CazacuReceptionera
Alexandra Tirlea
Alexandra TirleaReceptionera