Sonia

Deaconu

Instructor Aerobic, Instructor BOSU, Personal Trainer

In urma cu 14 ani am participat pentru prima data la un meci de handbal. De atunci am stiut ca acolo trebuie sa fiu. Timp de 5 ani am fost pe teren in joc si inca 2 ani in „mijlocul evenimentelor” in postura de arbitru.

Pentru ca a devenit un stil de viata si a inceput sa-mi lipseasca miscarea, dupa o perioada de munca la birou, am contabilizat plusurile si minusurile si am revenit in domeniu.

In prezent sunt Instructor Aerobic avand clase de Step, Kangoo Jumps ,HIIT Dance unde energia se consuma in ritmul muzicii in antrenamente dinamice, dar si ore ce au la baza exercitii functionale ca: BOSU, Core Strenght, Circuit Tone.

De asemenea sunt si Instructor Personal specializat in Cardio Fitness, Body Building si Functional Training si lucrez cu persoanele care vor mai mult de la ei, au nevoie de ambitie, motivare dar si de antrenamente specializate in functie de nevoi.

Cu totii stim teoria privind importanta sportului in viata noastra, dar putini sunt cei care aplica si iau in serios aceste aspecte. Chiar cred intr-un stil de viata sanatos si scopul meu este de a molipsi, de a te motiva, de a antrena sub deviza : „Your body can do anything! It’s your mind you have to convince!”

Ne vedem la antrenamente! 🙂