Sonia

Deaconu

Instructor Aerobic, Instructor BOSU, Personal Trainer

Rolul meu, ca și instructor personal este destul de important in momentul in care te-ai hotărât sa vrei mai mult de la tine.

La prima ședința in primul rând vreau sa aflu motivele personale pentru care fiecare a optat pentru acest stil de antrenament și obiectivele pe care și le dorește sa le atingă. In al doilea rând înainte de a concepe antrenamentele, stabilesc care sunt capacitățile si nevoile fiecărui client in parte.

Cu fiecare antrenament imi folosesc toate cunoștințele și experiența pentru a aduce fiecare client cât mai aproape de obiectivele dorite.

Rolul meu lângă tine va fi de a te învața sa execuți Exercițiile corect și eficient, sa înveți sa ți Cunoști corpul, sa lucrezi pentru a corecta anumite probleme posturale, sa rămâi mereu motivat/a și de fiecare data sa-ți depășești limitele fizice și barierele mentale.

Pe principiul “orice război e mai ușor in 2”, te aștept sa facem echipa buna împreuna pentru ca am un avantaj- armele contra kilogramelor in plus sunt la mine! 🙂

Pentru un plus de motivatie, in primele 3 luni de abonament, ai reducere in procente, numărul de kilograme pe care le-ai dat jos!

 

Pret sedinta: 50 Lei

Contact: deaconu_sonia@yahoo.ro