Despre noi

Povestea noastra incepe in 2013, in vara in care doi pasionati de miscare si-au dorit sa imparta bucuria unui stil de viata sanatos si sa aduca in Rm.Valcea un concept nou in ceea ce priveste antrenamentele grup-fitness, forta si antrenamente personale.
GDPR Compliance 2018
By pressing the "Send" button you agree with storage and handling of your data by Sportify.ro‎

Image Alt
  /  Codita Alexandru

Codita Alexandru

Antrenor GOLD Sportify

email: contact@alexandrucodita.com
phone: 0770155925
education: MOVE ON FITNESS Personal Trainer, Crossfit Level 1 Certification - Miami,Floridia, USA

Salut! Ma numesc Alex, sunt luptator profesionist de MMA si instructor de fitness.

Singurul roman medaliat la Campionatul Mondial de Hand to Hand. Multiplu campion national si international de Judo. Multiplu campion national, european si mondial in Kempo. Multiplu medaliat in Sambo la campionatele nationale.

Transform oamenii in atleti prin programele mele de pregatire fizica. Am reusit sa imbin cele doua ramuri: MMA si CrossFit realizand un program de antrenament unic si personal ce te va ajuta sa iti atingi rezultatul. Fie el slabire, acumularea masei musculare, cresterea conditiei fizice sau corectarea posturii pentru a elimina sau evita durerile trenului superior.

 

1 Sedinta Palmare 60 Lei
1 Sedinta Personal Training 70 Lei
Abonament 8 Sedinte 500 Lei
Abonament 12 Sedinte 700 Lei

 

Fiecare dintre oferte vin impreuna cu o dieta personalizata si sesiuni de kick-box incluse in pachet.

Detalii: www.alexandrucodita.com

 

**Garantia GOLD este oferita doar de catre cei mai buni antrenori din clubul nostru. Aceasta iti garanteaza rezultatele dorite si este atribuita doar atrenorilor cu o vasta experienta ca si sportiv dar si ca antrenor. De asemenea, cu Garantia GOLD iti poti primi banii inapoi dupa 60 de zile in cazul in care nu esti multumit/a de rezultate.