L-V: 07:00 - 22:00 S-D: 08:00 - 14:00
Telefon: +40.0350.409.773
L-V: 07:00 - 22:00 S-D: 08:00 - 14:00
Telefon: +40.0350.409.773
Personal Training

Personal training este o abordare de antrenament de unu-la-unu specifica imbunatatirii nivelului dvs. fitness si a imbunatatirii nivelului de sanatate in general. Un antrenor personal va va ajuta sa obtineti rezultatele dorite prin realizarea unui plan de actiune specific nevoilor dvs. individuale si atingerea rezultatelor urmarind progres continuu. Ne mandrim cu oferirea de inalta calitate a serviciilor de antrenament personal, pentru ca suntem siguri de eficacitatea lor si de faptul ca reprezinta solutia prin care veti atingeti obiectivele fitness si va veti imbunatati calitatea vietii . Antrenorii Personali pe care ii vei intalni la SPORTIFY sunt specializati in kinesiologie: fitness, nutritie, sanatate si sunt aici pentru a va ajuta sa realizati obiectivele propuse.Toti antrenorii nostri detin cel putin o certificare recunoscuta international, detalii despre acestea veti gasi pe profilul fiecaruia.

ROLUL UNUI ANTRENOR PERSONAL (PT)

Antrenorul personal devine antrenor personal pornind de la pasiunea pentru miscare si stil de viata echilibrat. De obicei acestia nu sunt tipul de oameni facuti sa desfasoare o activitate de birou, sau orice activitate care nu presupune dinamism.Munca de antrenor personal este una care incepe din pasiunea, motivatia si dragostea pentru sport si rezultate, acestea sunt “trucurile” care ne mentin dinamici si motivati. Daca va doriti sa urmati drumul corect spre cea mai buna forma in care puteti ajunge, atunci alegerea unui antrenor personal este acel “semn” pe care l—ati asteptat. Inainte de a va intreba “ce” veti face sau “cine” va fi acesta, intrebati-va „de ce” .

DE CE UN ANTRENOR PERSONAL ?

Poate ca este o intreaga combinatie de motive pentru care un antrenor personal este acea persoana care iti poate schimba viata, in randurile ce urmeaza iti prezentam acele motive care pentru noi sunt cele mai importante:

– Pasiunea, scopul si stilul de antrenament reprezinta acele calitati care intotdeauna il vor recomanda pe un antrenor personal mult mai mult decat dimensiunea bicepsului sau. Bineinteles ca exista ceva de spus in privinta aspectului fizic al acestuia: o carte are multe pagini, insa coperta este cea care il face pe cititor sa o deschida;

– Este capabil sa inteleaga, sa explice si sa motiveze alte persoane sa isi imbunatateasca nivelul de sanatate;

– Isi doreste sa ii invete pe oameni despre ceea ce corpul lor este capabil sa devina;

– Isi dedica activitatea mentinerii integritatii personale si nivelului sau fitness, iar acest lucru se va reflecta in stilul de antrenament pe care il veti adopta.Pasiunea dicteaza educatia.

– Este o persoana care ofera un program de antrenament in formula: sigur-eficient-distractiv , lucru care va va ajuta sa ramaneti interesat si stimulat de fiecare progres facut.

– Este persoana care intruneste toate acele calitati in cautarea carora va aflati dvs. si care va va fi partener de nadejde in calatoria pe care tocmai v-ati decis sa o incepeti.

Stim totul despre antrenamentul de care tu ai nevoie .Orice realizare incepe cu decizia de a incerca.

Ce a insemnat PT-ul pt mine? Cea mai eficienta modalitate de a ajunge acolo unde imi doream. Pentru ca, indiferent de etapa in care cineva se afla, e imposibil sa le aibe pe toate: capacitate de (auto)evaluare, obiectivitate, motivatie, determinare, ca sa nu mai vorbim de instrumente si metode profi. Am uitat ceva din reteta succesului? A, da! Relatia de dragoste/ura pe care, daca nu ai avut un antrenor personal, numai in blockbustere mai ai sanse sa o intalnesti. Cred ca sunt norocoasa ca mi s-a intamplat Sportify.

Ina M.