Rm. Valcea

Parcare River Plaza Mall

28 Iunie

2014

8 Instructori

Master Traineri.

300 de locuri

Inscrie-te cat mai repede!

Video

Prima editie a Festivalului de Fitness SPORTIFY Ramnicu Valcea.

28 Iunie 2014 - River Plaza Mall


Prima Editie a Festivalului de Fitness Rm. Valcea este sursa ta de inspiratie in materie de fitness si stil de viata activ! Un Eveniment unic ce urmareste sa iti prezinte cele mai noi concepte in materie de grup fitness, cei mai buni instructori si master traineri ai momentului, cele mai energice clase de aerobic, evenimentul care aduna la un loc pasiunea, profesionalismul si distractia, oferind tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile activitatii fizice.


Veti avea sansa sa va bucurati de sapte ore de miscare in aer liber, in diferite sesiuni de grup fitness. Evenimentului se desfasoara in intervalul 15:00-22:00, in Parcarea River Plaza Mall

Invitati speciali:

Speaker 1

Andrei Penu

SCHWINN Master Trainer ROMANIA - Move On Education.

Speaker 2

Cristina Neacsu

Trainer Move On Romania & Aerobics Instructor

Speaker 3

Lucian Moldovan

SCHWINN Gold Level Instructor Romania.

Speaker 4

Mircea Dumitrescu

Personal Trainer & Group Fitness Instructor - Sportify Rm. Valcea

Speaker 5

Roxana Nedelus

Personal Trainer & Group Fitness Instructor - Sportify Rm. Valcea

Speaker 6

Madalina Tacu

Personal Trainer & Group Fitness Instructor - Sportify Rm. Valcea

Speaker 6

Stefana Musat

Instructor SCHWINN Cycling - Sibiu, Romania

Speaker 6

Marius Musat

Instructor SCHWINN Cycling - Sibiu, Romania

Sportify Fitness Club

Cine suntem noi?

De ce Sportify?

Vrem sa transformam mersul la sala intr-o dependenta sanatoasa. A merge la sala inseamna a-ti depasi limitele, a cunoaste oameni noi si a deveni un membru valoros al familiei Sportify. Pasiunea si devotamentul nostru pentru o viata activa este molipsitor, de aceea, te invitam sa ni te alaturi. Avem o echipa devotata unui stil de viata sanatos si unei vieti active.

Va asteptam la Sportify pentru cele mai calitative servicii din oras, curatenie, eleganta, profesionalism si pasiune intr-o singura locatie. Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati online, telefonic sau la receptia clubului..
 • Schwinn Cycling
 • Kangoo Jumps
 • Aerobic
 • Clase Unice
 • Stix Flow [ The wild beat ] - Roxana Nedelus - Sportify Rm. Valcea

  Stix Flow - O perspectiva neconventionala de antrenament ce foloseste betele de tobe ca accesorii. Accepta provocarea si rezerva-ti din timp locul. ''Atat de distractiv, incat nu vei fi capabil sa stai deoparte''

  -locuri limitate: Inscrierile pentru aceasta clasa se fac pe adresa festival@sportify.ro. In mail trebuie sa specificati numele complet, numarul de telefon si clasa dorita.

 • Kangoo Jumps [ Energy Jump ] - Madalina Tacu - Sportify Rm. Valcea

  Kangoo Jumps - Distreaza-te si zambeste alaturi de Madalina Tacu

  ,,Jump...and smile''

  -locuri limitate: Inscrierile se fac pe adresa festival@sportify.ro. In mail trebuie sa specificati numele complet, numarul de telefon, greutatea dvs. si marimea ghetutei

  S- marime la pantof 36-38

  M-marime la pantof 39-41

 • Aerobic Dance [ i rock, i sweat, i dance ] - Cristina Neacsu - Move On Romania

  Dance Aerobic- Aerobic si Distractie alaturi de Cristina Neacsu, invitat special si membra Move On Romania

  ,,Danseaza, distreaza-te si arde calorii ! ''

  -Inscrierile pentru aceasta clasa se fac pe adresa festival@sportify.ro. In mail trebuie sa specificati numele complet, numarul de telefon si clasa dorita.

Inscrie-te

Inscrierile se fac pana la 25 Iunie. Inscrierile pentru toate clasele se fac la adresa festival@sportify.ro. Informatii la numarul de telefon 0756 143 151 ! Pentru inscriere, trebuie sa trimiti un e-mail cu numele complet, numarul de telefon si adresa de email! Daca toate locurile vor fi ocupate vei fi pus pe o lista de asteptare si anuntat in cazul in care se elibereaza un loc.

Persoana de contact rezervari: Amina Oprea

Email: amina.oprea@sportify.ro

Rezervari

Te poti inscrie la clasele de aerobic in urmatorul fel:

 • o clasa: oricare din cele 3 clase.
 • doua clase: clasele 1,2 sau clasele 2,3.
 • pentru toate cele trei clase.

Te poti inscrie la clasele de cycling in urmatorul fel:

 • in total 39 de loucuri pentru orele de cycling
 • 10 locuri disponibile pentru cele 4 ore de cycling consecutiv.
 • o clasa: oricare din cele 4 clase.
 • doua clase: clasele 1,2 sau clasele 3,4.

Intrebari Frecvente

Afla totul despre eveniment.

 • Cine poate participa ?

  Participarea este GRATUITA pentru toti iubitorii unui stil de viata activ. Vei avea parte de sapte ore de miscare in aer liber. Prin acest eveniment, Sportify incearca sa imprime cultura stilului de viata sanatos la cele mai inalte standarde! Accepta provocarea si alatura-te si tu miscarii!
 • Cum imi revendic rezervarea ?

  Dupa confirmarea prin e-mail a participarii la clasa dorita, nu iti mai ramane decat sa te prezinti la locul stabilit . Aici te asteptam la standul Sportify pentru check-in, in urma caruia vei primi o bratara pentru clasa sau clasele pentru care esti rezervat. Locurile pe biciclete pentru clasele de cycling se ocupa in regimul primul venit primul servit.
 • Ce se intampla daca intarzii ?

  Este un eveniment de la care sigur nu vrei sa lipsesti, deci asigura-te ca profiti de aceasta sansa! Locurile se ocupa in regimul primul venit primul servit in functie de rezervarile facute pe listele de participare, dar si pe listele de asteptare pe care alti doritori se afla, asadar rezerva-ti timp suficient pentru a te prezenta inainte de inceperea claselor, pentru check-in si pentru ocuparea locului.
 • Ce trebuie sa am la mine ?

  In primul rand chef de distractie si dispozitie pentru o experienta unica alaturi de cei mai buni profesionisti in materie de grup fitness. Imbracamintea comoda care sa iti lase pielea sa respire, dar si incaltamintea sport te vor ajuta sa te bucuri si mai mult de acest eveniment. Prosopul este un must have, de apa ne ocupam noi!

Parteneri

Parteneri si Sponsori ai Festivalului.