L-V: 07:00 - 22:00 S-D: 08:00 - 14:00
Telefon: +40.0350.409.773
L-V: 07:00 - 22:00 S-D: 08:00 - 14:00
Telefon: +40.0350.409.773
Yoga in parc

Yoga in parc

  • 09.07.2017
  • 08:30 am - 10:00 am
  • GRATUITBuy

Descult pe iarba. Liber sa respiri. In armonie cu natura:  clasa de Hatha Yoga in parc inseamna revitalizare, reconectare cu elementele naturale, ineamna o modalitate usoara de a aduce claritate mentala si flexibilitate fizica. 

Mai mult decat un exercitiu spiritual si fizic, Yoga aduce o transformare completa minte-corp.  

Dupa o saptamana incarcata, cateva minute in aer liber poate fi ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa si gasi echilibrul interior, pentru a ne odihni mai profund si pentru a ne incarca bateriile pentru saptamana ce urmeaza: cu asanele potrivite si setarea mentala optima, vom experimenta poate cea mai placuta metoda de miscare…iar miscarea inseamna viata ?

Yoga in natura este o experienta incredibila pentru ca ne conecteaza mult mai mult cu natura interioara, pentru ca scapam in acest fel de zidurile si oglinzile din sala, pentru ca zgomotele din jur devin muzica pentru simturi si pentru ca atat lumina cat si temperatura, aerul si toate elementele naturale au rolul de a ne binedispune si de a ne ajuta sa ramanem mai conectati la propriile simturi. 

In cele 90 de minute ne vom antrena corpul fizic si mintea prin diferite tehnici: asane (posturi fizice) si respiratie, relaxare si meditatie. Vei avea posibilitatea sa iti deschizi corpul, mintea, emotiile spre o zi plina de bucurie si vitalitate . 

Cand, cum, unde? 

In fiecare duminica de la ora 8:30, ne intalnim in Parcul Zavoi, iar la 8:45 incepem clasa.

Pentru participare poti face o rezervare pe site (daca esti client Sportify), sau imi poti trimite un e-mail la roxana[at]sportify.ro / mesaj pe pagina de facebook cu aprox. 24h inainte.

*Rezervarea nu este obligatorie, dar mi-ar fi de folos pentru a putea aduce saltelute suficiente pentru toata lumea.

Ce sa ai la tine?

haine lejere, prosop, apa (optional salteluta)

Participarea la clasa nu implica niciun fel de costuri din partea ta! Iti cer doar timp, rabdare si deschidere spre aceasta practica. Este liber si poate participa oricine doreste, indiferent de status sau conditia fizica, experienta sau varsta. 

Pentru ca visele sa devina realitate, incepe sa iti doresti! Fa apoi tot ce tine de tine si lasa Universul sa lucreze… vino si tu pe salteluta din parc, e despre tine 

OM frumos, ti-am zambit ?

p.s. Pentru cine doreste sa participe la clasele de Yoga indoor, va astept in fiecare Marti la 20:00 si Miercuri la 07:00 la Sportify; pentru detalii si rezervari: www.sportify.ro

Venue

Zavoi

Parcul Zavoi

Phone: 0744473227

mircea@sportify.ro

Orgaznizer

Sportify

Calea Lui Traian 48

Details

  • Sign ups:
    mircea@sportify.ro
  • Limits:
    50 participants